ODKUP
KOVIN

Odkup kovin je vaša priložnost za dober zaslužek in opazen prihranek

V našem podjetju vsak dan skrbimo za varen odvoz in odkup kovin. Ker se zavedamo, da je odvoz odpadkov za majhnega podjetnika ali fizično osebo velikokrat naporno opravilo, za odkup odpadnih kovin poskrbimo mi in vam pri tem zaupamo tudi transparentne cene odpadnih kovin. Se želite znebiti večjih količin železa, cinka, jekla ali ostalih kovin? Potem ste na pravem naslovu. Svojim strankam želimo zagotoviti samo najboljše storitve, zato več čas sledimo trendom s področja odgovornega ravnanja s kovinami in osvežujemo svoj nabor pripomočkov. Na trgu trenutno vlada vsesplošno naraščanje cen surovin, predvsem rastejo cene odpadnih kovin, kot sta baker za železo. Za en kilogram boste danes dobili okrog 30 centov. Končen znesek je odvisen od teže odpadkov, kakovostnega razreda (velja predvsem za baker) ter čistosti elementa.

odkup kovin

Naj vas prepričata naša strokovnost in transparentnost

Prisegamo na transparentnost in poštene cene, zato je vrednost blaga, kot jo določa odkup kovin, znana vnaprej. Prav tako so kalibrirane vse naše tehtnice in ostali merilni pripomočki, ki jih pri delu uporabljamo. Znebite se vrednih odpadkov in pri tem tudi dobro zaslužite. Odkupujemo vse vrste kovin, hkrati poskrbimo tudi za odvoz in razrez vseh elementov.
Na nas se lahko vedno zanesete in ste hkrati 100 % prepričani, da pri svojem delu sledimo strogim zakonskih določilom in standardom. Cene odpadnih kovih sledijo trenutni ceni, kot jo določata trg in borza. Vaše zaupanje nam pomeni največ, kar potrjuje tudi podatek, da z več kot polovico strank sodelujemo več let. Z veseljem vam svetujemo tudi na temo odgovornega rokovanja z odpadki.
Medenino še danes povezujemo s prestižem in baročnim razkošjem. Zlitina, ki jo sestavljata prav razmerje bakra in cinka, na trgu dosega srednje visoke vrednosti in se jo da v popolnosti reciklirati. Če vas zanima cena odpadne medenine, nas pokličite in sestavili vam bomo ponudbo odkupa ter opravili pregled materiala.

Se tudi vi vsakodnevno borite z veliko količino kovinskih odpadkov? Ste kdaj razmišljali o tem, da bi za odvoz in odkup kovin najeli strokovnjaka? V našem podjetju poskrbimo za vse vaše težave, cena odpadnih kovin pa je več kot poštena, zato boste z vsemi našimi storitvami zelo zadovoljni. Vsak kos skrbno pregledamo, podamo našo strokovno oceno o vrednosti ter poskrbimo za odvoz.

Ustvarite lepši jutri za svoje otroke in z reciklažo delovnih odpadkov zmanjšajte onesnaževanje ozračja. Zagotavljamo vam, da bo prav vsak kos, ki ga boste namenili reciklaži, romal na pravo mesto. Naši strokovnjaki so dobro podučeni o pravilnem ravnanju s tovrstnimi odpadki ter poznajo cene odpadnih kovin na trgu.

Odgovorno ravnanje z odpadki prispeva k ohranjanju čistega okolja. Odkup kovin kot storitev zagotavlja, da se odpadni elementi vračajo v okolje v želeni in očiščeni obliki ter skrbijo za stalno kroženje kovine na trgu. Večina kovinskih elementov med reciklažo ne izgubi svojih pozitivnih kemijskih lastnosti,  zato jih lahko recikliramo neskončnokrat. Pridobivanje bakra in železa sicer za pridobivanje zahtevata veliko količino energije, kar povečuje količino izpustov, posledično je slabša tudi kakovost zraka. Za svojo ekološko osveščenost boste nagrajeni, cene odpadnih kovin se na kilogram gibljejo od 0,30 €.

Vas zanima cena odpadnih kovin? Na to vprašanje vam lahko odgovorimo individualno, saj končno vrednost odpadkov določata trg in ostale značilnosti (teža, čistost …).

Imamo veliko izkušenj

V našem podjetju smo v letih svojega delovanja pridobili veliko izkušenj, zato so nam cene odpadnih kovin in zakonodaja s tega področja dobro poznane.

Večina naših strank so majhna, srednja in velika podjetja, katerih glavna storitev je obdelava kovin. Nekateri ostali ponudniki bodo od vas zahtevali, da vse izdelke in materiale pred odkupom temeljito očistite, pri nas to ni pogoj za odkup kovin. Najprej se dogovorimo za termin prevzema, čemur sledi ocena kakovosti izdelkov/odpadkov. Po odvozu in plačilu vse elemente temeljito očistimo in poskrbimo za razrez. V taki obliki so odpadne kovine primerne za livarne in železarne. Seveda poslujemo tudi z manjšimi podjetji, vrtci, šolami, ustanovami, pa tudi trgovinami.

Naše poslanstvo so zadovoljne stranke in čisto okolje, čemur smo predani od svojih začetkov. V primeru vprašanj smo vam vedno na voljo, pišete nam lahko na naš e-naslov ali nas pokličete.

4.9/5 - (27 votes)

Pogosta vprašanja
in odgovori

Vse je odvisno od dogovora, v nekaterih primerih stranke materiale in izdelke same pripeljejo na sedež podjetja, včasih to storitev izvedemo mi. Za manjše količine priporočamo, da prevoz organizirate sami, velika naročila po navadi vključujejo več pripomočkov, kot so škarje za rezanje, zato je za izvajanje storitve bolje najeti strokovnjaka…
Na to vprašanje je težko odgovoriti, saj ne uporabljamo standardiziranega cenika. Vrednosti se tako iz meseca v mesec spreminjajo, na kar vplivajo tudi stanje na trgu in vrednosti borze, zaostrovanja na področju trgovanja med posameznimi državami, izredne razmere, kot je korona … Za kilogram odpadnega železa boste na primer dobili približno 30 centov.
Vsekakor je to baker, ki na trgu dosega najvišje vrednosti in brez katerega težko deluje marsikatero podjetje. Ta element namreč sestavlja električne napeljave, medicinske naprave, kuharske posode … Za kilogram prvovrstnega bakra boste dobili približno 4 €. Še enkrat poudarjamo, da je končna vrednost odvisna od stanja na borzi.
Odkupujemo aluminij, baker, cink, medenino, železo, zlitine, pohištvene elemente, gradbene ostanke, železne opilke…