ODKUP
MEDENINE

Se tudi v vaši garaži ali kleti nabira stara medenina?

Vsako leto na deponijo roma na tone odpadkov, med katerimi bi lahko kar 60 % uspešno reciklirali. Eden takih materialov je tudi medenina. Cena zlitine na trgu dosega precej visoke vrednosti, saj jo sestavljata baker in cink. Prav tako je tak element lažje najti v »čisti obliki«, saj se uporablja za izdelavo kljuk, ornamentov, posteljnih okovov … Vse to vam lahko prinese lep zaslužek, hkrati pa se boste znebili odpadkov oz. neželenih materialov in končno naredili prostor za svojega jeklenega konjička. Pokličite nas in izvedeli boste vse o odkupu medenine, cena pa bo določena ob prvem srečanju oziroma ogledu materiala.

odkup medenine

Medenina: cena, kot si jo zaslužite

Ste naveličani tega, da morate vsako ponudbo vedno prebrati do zadnje podrobnosti in se vedno znova pojavljajo dodatni stroški? Če se boste odločili za sodelovanje z nami, ste lahko brez skrbi. Pred izvedbo odkupa se vedno natančno dogovorimo o višini izplačila in ponudbe kasneje nikoli ne spreminjamo. Transparentnost vedno na prvem mestu!
Poskrbimo za hiter odvoz materiala z vašega dvorišča, delavnice ali iz kleti. Naša strokovna ekipa vas ob predhodnem dogovoru obišče na dogovorjenem mestu, pregleda material, opravi plačilo in material odpelje v eni uri. Če se odločite za dolgoletno sodelovanje, bo ta postopek potekal še hitreje. Zaupajte svoje dragocene odpadke pravim strokovnjakom.
Pri svojem delu uporabljamo overjene in kalibrirane tehtnice. Prav tako smo zapisani v državnem registru ponudnikov te storitve. Reklamacije in garancije na naše storitve niso potrebne, saj vse storitve opravljamo z veliko mero odgovornosti in natančnosti.
Zaupa nam več sto zadovoljnih strank, ki naše storitve redno koristijo, nekateri so z nami že od začetka našega podjetja. Poštenost, proaktivno reševanje problemov in odzivnost je samo nekaj lastnosti, ki nas odlikujejo. Postanite del naše zadovoljne mreže strank in zaslužite na račun svojih odpadkov.
Do izplačila boste lahko prišli takoj, ko določimo vrednost odpadnega materiala. Gotovinsko izplačilo boste prejeli nemudoma, denar vam lahko naložimo tudi na vaš TRR račun. Ne glede ena to, v kakšni obliki je medenina, cena je poravnana v trenutku.

Medenino odlikujeta odlična zmožnost oblikovanja in odpornost na rjavenje. Prisotna je v gradbeništvu, predvsem zaradi svoje odlične natezne zmožnosti. Nahaja se v različnih oblikah, kot je okrogla, ploščata, kvadratna, šestkotna in ekspandirana medenina. Cena se razlikuje glede na težo, profil … Njena reciklaža je enostavna, saj izdelki, narejeni iz te zlitine po navadi ne vsebujejo drugih primesi in dodatkov. Naši strokovnjaki poskrbijo za hiter odvoz materiala, plačilo prejmete takoj v obliki gotovinskega plačila ali denarnega nakazila na vaš TRR naslov. Pokličite nas in dogovorili se bomo za termin.

Ukvarjamo se z odvozom in odkupov vseh vrst kovin in barvnih zlitin, pri svojem delu uporabljamo napredne pripomočke in naprave. Vedno smo odprti tudi za predloge o dolgoročnem sodelovanju.

Odpadna medenina: cena je odvisna tudi od tržnih vrednosti cinka in bakra

Glede na to, da je medenina zlitina dveh elementov, in sicer bakra in cinka, je cena odvisna tudi od tržne vrednosti bakra in cinka. Ta se iz meseca v mesec spreminja, zato je končno vrednost težko določiti. Vsako ponudbo začrtamo skupaj in vrednost odkupa personaliziramo glede na stanje materiala, trga in povpraševanja. Trenutno povpraševanje po vseh vrstah kovin narašča, zato lahko pričakujete opazno višje odkupne vrednosti. Vsekakor pa je ceno na daljavo težko oceniti in za točno oceno potrebujete natančno oko strokovnjaka in posebne pripomočke.

Razmišljate o menjavi poslovnega partnerja, ki je trenutno zadolžen za odvoz odpadnih kovin? Mi smo pravi naslov za vas, saj prednost dajemo osebnemu pristopu in transparentnosti.

4.7/5 - (16 votes)

Pogosta vprašanja
in odgovori

Tako je, pri odkupu nismo izbirčni in odkupujemo medenino v vseh oblikah.
Glede podrobnosti odvoza in odkupa se bomo najlažje dogovorili preko telefona, vsekakor pa nas lahko kontaktirate tudi preko elektronske pošte. V primeru večjega naročila opravimo tudi sestanek v živo.
Ceno se določa sproti glede na značilnosti materiala in posebnih potreb pri odvozu. Točen znesek lahko določi šele strokovnjak, ko celoten kup odpadkov vidi tudi v živo.
Seveda, ob predhodnem dogovoru lahko poskrbimo za odkup in prevoz vseh vrst kovin, tako barvnih kot tudi industrijskih.