ODKUP
ODPADNIH SUROVIN

Prodajte odpadne surovine in prispevajte k čistejšemu okolju

Vsak izmed nas lahko prispeva k čistejšemu okolju. Kot lastniki proizvodnega obrata ali manjšega podjetja, ki se ukvarja z obdelavo kovin, lahko zeleno prihodnost sooblikujete tako, da reciklirate odpadne kovine in s tem še dobro zaslužite. Znebite se kupov železa, aluminija in ostalih odpadnih kovin in nas kontaktirajte. Naša ekipa profesionalnih in odzivnih strokovnjakov bo poskrbela za hiter odkup in odvoz materiala. Odkupna cena je poštena, transparentna in skladna s cenami, kot jih določa trg. Odsluženi tramovi, kolesa, pripomočki in opilki: zbiramo vse vrste kovin in odpadne surovine recikliramo v skladu z zakonodajo. Rezervirajte svoj termin še danes!
odpadne surovine

Odpadne surovine vam lahko prinesejo tudi do 3,5 € na kilogram

Kot verjetno že veste, je najbolj vredna odpadna kovina baker. Ne le zato, ker je njegova uporaba vsestranska, temveč tudi zaradi ostalih pozitivnih lastnosti. Cena za barvane kovine se sicer spreminja iz meseca v mesec, a po navadi dosega vrednosti med 3 € in 3,5 €. Odvoz, razrez in ostale značilnosti lahko ta znesek dodatno spremenijo.
Če se vam vsak mesec pred delavnico redno nabirajo kupi odpadnega železa, odsluženih kovin in ostalih materialov in vam to povzroča zmedo, vaša delavnica pa izgleda zanemarjeno in neurejeno, je čas za spremembe. Poskrbite za reden odvoz odpadkov in odpadne kovine prodajte nam. Odkupna cena je individualizirana in odvisna od več dejavnikov. Pokličite nas in sestavili vam bomo ponudbo.
Glede na vaše želje izvedemo plačilo v obliki, ki si jo želite. Denar vam lahko nakažemo na račun ali opravimo gotovinski odkup/izplačilo na licu mesta odkupa. Prav tako smo certificirani ponudniki tovrstne storitve, vsi naši pripomočki pa so kalibrirani.
Odkupujemo vse odpadne kovine, kar vključuje vse od bakra, aluminijastih ponjav, ostružkov, odsluženega orodja, medeninastih ročk, nerjavečega jekla, odsluženih strojev, cinka in svinca. Vsaka odpadna kovina ima svojo vrednost, zato ne podcenjujete svojih »odpadkov«.
V preteklosti in vse do danes smo sodelovali s številnimi podjetniki pa tudi fizičnimi osebami. Odkupujemo tako velike količine odpadnega železa/kovin kot tudi manjših količin materialov.

Že vse od svojih začetkov si želimo svet spremeniti na bolje, zato reciklažo odsluženih kovin in ostalih surovin jemljemo kot poslanstvo. Pri svojem delu uporabljamo samo najkakovostnejše pripomočke in procese ločevanja. Vse odpadne kovine temeljito pregledamo, odstranimo neustrezne dele, kot je plastika, in material razrežemo. Za termin nas lahko pokličete ali nam pošljete sporočilo, če se le da, se bomo popolnoma prilagodili vašim željam. Po opravljenem pregledu odlagališča/shrambe, bomo celoten material stehtali in vam za odpadne kovine plačali pošteno ceno. Nakazilo je lahko izvedeno v obliki gotovine ali v obliki e-nakazila. Želite z nami sodelovati dolgoročno? Pokličite nas in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih.

V nadaljevanju si lahko preberete nekaj koristnih informacij o recikliranju odpadnega železa, bakra in ostalih kovin ter izveste, kako lahko tudi vi prispevate k ohranitvi čistega okolja.

Poskrbimo, da so kovine ponovno uporabljene

Odpadne kovine nimajo omejena števila, kolikokrat jih lahko recikliramo. Ker imajo trdno notranjo strukturo, ki se le stežka spremeni, tudi med recikliranjem obdržijo večino svojih fizikalnih in kemičnih lastnosti. S predano reciklažo in natančnim sortiranjem odpadnih in odsluženih surovin lahko pripomoremo k ohranjanju čistejšega okolja tudi za naše otroke. Odslužene kovine take ne postanejo samo ponovno uporabne, ampak pripomorejo tudi k čistejšemu ozračju. Prav tako sodelujemo tudi s podjetji, ki odpadne kovine odkupujejo in jih vračajo nazaj v obtok. Še vedno iščete način, kako bi se znebili kupa odpadnih kovin pred svojo delavnico? Pokličite nas še danes in poskrbeli bomo za hiter odvoz in odkup odsluženih surovin.

Želite pridobiti informativno ponudbo za vaše odpadne surovine? Pokličite nas in določili bomo datum ogleda oziroma odkupa.

4.7/5 - (28 votes)

Pogosta vprašanja
in odgovori

Odpadno železo, baker, aluminij, opilki, ostanki tramov, žeblji, orodje, svinec in cink so vse primeri kovin, ki so primerne za odkup.
Najvrednejša kovina je vsekakor baker, ki dosega vrednosti tudi do 3,5 € na kilogram. Tudi medenina in cink sta cenjeni zlitini, ceno določa trg in stanje odpadkov.
Odpadne kovine najprej sortiramo, očistimo in preberemo. Nato delce razrežemo na manjše kose in jih razvrstimo glede na vrsto kovine. Nato jih prodamo podjetjem, ki se ukvarjajo s predelavo in obdelavo kovinskih delcev.
Kosov in elementov, ki so v izredno slabem stanju, ne odkupujemo. Baker po pregledu uvrstimo v kakovostni razred, največ so vredne bakrene surovine kakovosti 1.